Le flore

Suggesties Februari

VOORGERECHTEN
Warme oesters met champagne sabayon
Sint jakobsnoten, knolselderij, makreel en pompoenpitten
Surf en turf van langoustine en biet, schelpsaus, gestoomd brood met kerrie
Gravlax en gerookte zalm, citrus ceviche en butternut pompoen
Gebakken ganzenlever, tatin taartje van gekonfijte sjalot, balsamico
Ravioli van « Iberico » varkenvlees en gerookte panceta, zeekraal en kruiden

HOOFDGERECHTEN
Zeetong meuniere, aardappel puree, boter saus met peterselie en kappertjes
Geroosterde tarbot met tijm, witloof taart en verse geitenkaas (+ 10.00€)
Kabeljauw met kruidenkorst, kroketten en variatie van kool
Lasagne van kreeft, seizoen groenten, knoflookbottersaus (+20.00€)
Gegrilde rund, spinaziefondue, pomme paillasson, portosaus en ouderwetse mosterd
Kalfszwezeriken, risotto van paddenstoelen, kruidensaus en truffels

KAAS
Kaasassortiment, brood en confituur
Geroosterde « ‘ T Zandmanneke » kaas, roquefort saus en peer

NAGERECHTEN (bestellen bij aanvang de dienst)
Crème brulée van vanille
Dame blanche
Appeltaart, frangipane en vanille ijs
Moelleux van chocolade
Pancake « Suzette » met mandarijn
Douceur van chcolade en peer, framboos jus en tonkaboon

nl_BEDutch
Scroll naar boven