Culinaire wandeling menu
GANZENLEVER op drie wijzen, hazelnoten en kruidengelei
SINT JAKOBSNOTEN, champignons, truffels, Beauvoorde kaas en
koraalsaus
TARBOT, artisjokcreme, focaccia met gekonfijte tomaat en
schaaldierbouillon
GELAKTE EENDENFILET, , gekonfijte poot, butternut en aardappelwafel
OF
Open lasagne van KREEFTmet schaaldierensaus (Toeslag €20.00)
CHOCOLADE-PRALINE,veenbessen en kerrie ijs
En
GEKARAMELISEERDE APPEL,muesli en crème brulée espuma
3 gangen menu €55.00 euros €75.00 met 2 geselecteerde wijnen
Ganzenlever, eend of lasagne van kreeft (toeslag) en nagerechten
MENU 3 GANGEN IS VERKRIJGBAAR NIET OP ZATERDAGAVOND EN FEESTDAGEN
4 gangen menu €70.00 euros - €95.00 met 3 geselecteerde wijnen
Ganzenlever, st jakobs, eend of lasagne van kreeft (toeslag) en nagerechten
5 gangen €85.00 euros €120.00 met 4 geselecteerde wijnen
Ganzenlever,st jakobs, tarbot, eend of lasagne van kreeft (toeslag) en nagerechten (supplement) en nagerechten
KID’S MENU (t.e.m 12 jaar) €25.00 Vlees of vis
met pasta of puree en groenten en een nagerecht (verse vruchten of vanille ijs)
vruchten of vanille ijs)