Le flore

Kaart

VOORGERECHTEN
Ganzenlever op drie wijzen, hazelnoten en kruidengelei €30.00
Sint jakobsnoten, champignons, truffels, Beauvoorde kaas en koraalsaus €30.00
« Land-zee » van rund, oester beignet, gekonfijte prei en groene mayonnaise €30.00
Warme « MARENNES OLERON » oesters met champagne sabayon ( 6 stucks ) €30.00

HOOFDGERECHTEN
Zeetong meuniere , aardappel puree met sjalot, boter saus met peterselie en kappertjes €40.00
€40.00
Tarbot, artisjokcreme, foccacia met gekonfijte tomaat en schaaldierbouillon €45.00
Lasagne van kreeft, seizoen groenten en schaaldierensaus €60.00
Kalfszwezeriken, seizoen groenten en bearnaise saus €40.00
Gelakte eendenfilet, gekonfijte poot, butternut en aardappelwafel €40.00

KAAS
Kaasassortiment , brood en confituur €14.00
Geroosterde «  ‘ T Zandmanneke » kaas, roquefort saus en peer €14.00

NAGERECHTEN (bestellen bij aanvang de dienst)
Appeltaart, frangipane en vanille ijs €12.00
Creme brulee van Madagascar vanille €12.00
Moelleux van chocolade, seizoen vruchten en vanille ijs €12.00
Nagerecht van de chef ( menu) €12.00

nl_BEDutch
Scroll naar boven