Kaart
VOORGERECHTEN
Korte gebakken ganzenlever, tatin taartje van gekonfijte sjalot, balsamico €30.00
Sint jakobsnoten, knolselderij gegaard in hooi, parels van gerookte makreel en pompoenpitten €30.00
Surf en turf van langoustine en biet, zure room, schelpsaus, gestoomd brood met zwarte kerrie €35.00
Zeeduivel en gerookte spek, variatie van prei en bier saus €30.00
Warme « MARENNES OLERON » oesters met champagne sabayon ( 6 stucks ) €30.00
HOOFDGERECHTEN
Zeetong meuniere , aardappel puree met sjalot, boter saus met peterselie en kappertjes €40.00
Geroosterde tarbot met tijm, witloof taart en verse geitenkaas €45.00
Lasagne van kreeft, seizoen groenten, noflookbottersaus €60.00
Kalfszwezeriken, risotto van paddenstoelen, kruidensaus en truffels €40.00
Gegrilde rund, spinaziefondue, pomme paillasson, portosaus en ouderwetse mosterd €40.00
KAAS
Kaasassortiment , brood en confituur €14.00
Geroosterde « ‘ T Zandmanneke » kaas, roquefort saus en peer €14.00
NAGERECHTEN (bestellen bij aanvang de dienst)
Appeltaart, frangipane en vanille ijs €12.00
Creme brulee van Madagascar vanille €12.00
Moelleux van chocolade, seizoen vruchten en vanille ijs €12.00
Nagerecht van de chef ( menu) €12.00














